Ο Αλέκος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στην Κατερίνη και εργάστηκε σε διαφορετικά περιβάλλοντα, αλλά και ως συντηρητής στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο, στην κατασκήνωση της Λεπτοκαρυάς αλλά και στις εγκαταστάσεις της AMG στην Αθήνα.  Στην ηλικία των 52 ετών, αισθάνθηκε το ιδιαίτερο κάλεσμα του Θεού να ταξιδέψει στην Τανζανία, όπου με την οικογένεια του έμεινε 10 χρόνια, φροντίζοντας τα ορφανά παιδιά αυτής της χώρας.

Ο Γιώργος Καλαντζής είναι Καθηγητής Θεολογίας στο Wheaton College (ΗΠΑ) και διευθυντής του Κέντρου Μελετών «Early Christian Studies». Οι ιστορικές του μελέτες εστιάζουν στην εξέλιξη των δογμάτων (Χριστολογία και Τριαδικότητα), ενώ συμπεριλαμβάνουν την κλασσική Ελληνορωμαϊκή κοινωνία και την περίοδο του πρώιμου χριστιανισμού.

Η Μυρτώ Θεοχάρους γεννήθηκε στη Λευκωσία. Μετά τις θεολογικές σπουδές της στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο στο Πικέρμι Αττικής, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στις Βιβλικές Σπουδές στο Wheaton College του Illinois, με υποτροφία από το Billy Graham Center. Το 2011 απέκτησε τον διδακτορικό της τίτλο στο πανεπιστήμιο του Cambridge στην Αγγλία, με γενική κατεύθυνση στην Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα στη μετάφραση των Εβδομήκοντα. 

Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Εβραϊκών και Παλαιάς Διαθήκης στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο και από το 2019 υπηρετεί ως πρόεδρος του σωματείου Νέα Ζωή για την υποστήριξη και αποκατάσταση εκδιδόμενων ατόμων και θυμάτων σωματεμπορίας. Παράλληλα ασχολείται με την έρευνα και τη συγγραφή άρθρων και βιβλίων στον τομέα της Παλαιάς Διαθήκης.

Ο Δημήτρης Χρηστίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διδάκτορας Φιλοσοφίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ομότιμος Καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με διακονία διδασκαλίας στο ευρύτερο σώμα του Χριστού, κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με την Ελισσάβετ, και έχουν μία κόρη, τη Χριστίνα.

Ο Κωνσταντίνος Αποστόλου εργάζεται στον χώρο της έρευνας και ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων. Είναι μέλος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Αμαρουσίου και υπηρετεί ως Σύμβουλος της Επιτροπής Νέων και Εφήβων της Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών (ΚΕΕ), καθώς επίσης και συντονίζοντας το πρόγραμμα μαθητείας της ΚΕΕ "Βήτα 22".Είναι παντρεμένος με την Stacey και έχουν δύο κόρες.

Ο Μάνος Τζαμτζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδαζε μαθηματικά, όταν τον κέρδισαν οι Βιβλικές σπουδές και η Θεολογία. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο. Φέτος ολοκληρώνει το διετές πρόγραμμα «Cornhill Foundation» για τη μετάδοση και τη διδασκαλία της Βίβλου του Proclamation Trust του Λονδίνου. Από το 2008 ασχολείται ενεργά με τη διακονία μεταξύ των νέων, τόσο στις διοργανώσεις της Επιτροπής Νεολαίας των Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών, όσο και στη φοιτητική διακονία του Συνδέσμου Χριστιανών Ευαγγελικών Φοιτητών (ΣΧΕΦ). Από το 2014 μέχρι το 2020 υπηρέτησε στη διακονία του ΣΧΕΦ ως στέλεχος, ενώ παράλληλα και από το 2018 διακονεί ποικιλότροπα τις εκκλησίες της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών». Είναι παντρεμένος με τη Λυδία Γραβάνη. 

Ο Σωτήρης Μπούκης είναι βοηθός ποιμένας και υπεύθυνος του έργου νεολαίας στην ΕΕΕ Θεσσαλονίκης.  Έχει σπουδάσει θεολογία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, καθώς και διαφήμιση, και είναι επισκέπτης καθηγητής στο Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο.

Ο Γιάννης Καγκιούζης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ. Εργάζεται στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Λωίδα" του Ελληνικού Βιβλικού Συνδέσμου.

Είναι μέλος της Επιτροπής Διακονίας Νέων και Εφήβων της Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών και μέλος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Αμαρουσίου όπου και κατοικεί με τη σύζυγό του, Ελίζα.